Psychologie- & Coachingspraktijk Cieraad is gesloten van 5 augustus tot en met 23 augustus 2019. In individuele gevallen zijn er afspraken gemaakt over behandeling gedurende de zomerperiode. In geval van crisis kunt u binnen kantooruren bellen met een waarnemend collega (zie de mail daarover). 

Buiten kantoortijden (’s avonds, in het weekend en op feestdagen) kunt u bij crisis contact opnemen met de doktersdienst. Deze zal indien nodig crisishulp inschakelen. Voor Groningen is het nummer van de doktersdienst 0900-9229. Voor Drenthe is het nummer van de doktersdienst 0900 – 112 0 112. 

Voor minder dringende zaken kunt u een e-mail sturen naar de praktijk. Gedurende deze periode zal de e-mail beperkt worden gelezen. Uiterlijk 26 augustus kunt u een reactie verwachten op uw mail.  Het wijzigen of maken van afspraken kunt u per e-mail doen.

Vanaf 26 augustus is de praktijk weer telefonisch bereikbaar.

Categorieën: Praktijk-nieuws